Редактор: e-mail: Кадър бТВАвтобус, който е трябвало да превозва работници за ТЕЦ

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВАвтобус, който е трябвало да превозва работници за ТЕЦ
Коментари Харесай

БТВ: Автобус падна в дере в Стара Загора

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Автобус, който е трябвало да транспортира служащи за Топлоелектрическа централа " Мария Изток 2 ", е паднал в дере в Стара Загора тази заран.

Пострадал е само водачът, тъй като в рейса не е имало други пасажери, което е огромния шанс, тъй като другояче нещастието е можело да бъде цялостна. Какво се случва? Около 6:00 часа рейсът минава по кръговото придвижване в западната част на Стара Загора, не съумява да вземе завоя, къса цели две защитни огради и попада в дерето, както към този момент и вие видяхте. В този миг поради ранния час и по пешеходната улица, по която се намирам, в действителност и по велоалеята, и тротоара, също не е имало хора, тъй като в случай че имаше хора и техния живот щеше да бъде изложен на заплаха, сподели репортерът на бТВ Дарина Колева от мястото.

Огледът завърши преди минути, аргументите за произшествието занапред ще се прецизират. Още един път споделяме, положителната вест е, че единствено един човек е потърпевш. Това е водачът на рейса, кракът му е строшен. В рейса не е имало хора, другояче нещастието щеше да бъде евентуално доста по-голяма, сподели още Дарина Колева.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР